Havfiske tur – Beste havfiske med utgangspunkt hos oss

Havfisketur direkte fra Skjervøy Fiskecamp AS. Jakt på storfisken samtidig som du bor og spiser godt. Havfiske etter stor kveite, torsk og andre arter. Blant de beste fiskeplasser i Norge.

Kontakt oss nå

Havfiske tur med utgangspunkt i Skjervøy Fiskecamp AS

Det er lett å reise til Skjervøy. Fra vår fiskecamp rusler man rett ned i havna for å starte jakten på storfisk. Bedre kan man vel ikke få det?

Fiskecampen på Skjervøy

En av de beste fiskeplasser i Norge

Her er mulighetene store for havfiskerekorder og Big game fishing! Et stykke nord for oss ligger Sørøya med mange verdensrekorder og sør for oss ligger Lofoten. Du kan trygt påstå at vi ligger midt i blinken!

En fiske turist sin drøm – sesongen varer hele året

Bruk tiden din på havfiske og jakten på storfangsten. Vi tilrettelegger resten! Sov godt, bo godt og spis godt så får du mest ut av havfisketuren din.

Havfiske tips, båt og havfiske utstyr

Eksperter på havfiske guider deg frem til der storfisken finnes. I våre moderne båter finner vi raskt frem til fisken og har du ikke eget utstyr kan vi hjelpe til med det også. Så hva venter du på?

Bedre havfiske enn Sørøya, Lofoten eller Ålesund? Ja vi liker å tro det!

Sterkt trafikkerte steder som Sørøya, Lofoten og Ålesund byr på godt fiske. Hos oss kan du forvente mindre fiskepress og mindre trafikk. Variasjonen er også stor her. Lange fjorder og storhavet kombinert med kjente lakseelver gir økte muligheter for fangst av flere arter.

Hvorfor er fisken så stor her?

Golfstrømmen rett utenfor her forsyner havet med viktige næringsstoffer. I tillegg er det stor avrenning av ferskvann og næringsstoffer fra storlakseelver inne i fjordene. Dette gir de beste forhold for plankton og krepsdyr. Småfisken vokser seg feit og er det noe storfisken LIKER så er det feit småfisk..

Havfiske fra Skjervøy Fiskecamp AS

Klima og miljø – viktig for opplevelsen

Klimaet kan være tøft her oppe, men godt utstyr og trygge båter gjør det enklere for havfiskeentusiasten. Siden vi ligger beskyttet til er det svært skjeldent at man ikke får utnyttet all sin tid til fisket.

Dagslys hele døgnet er vanlig om sommeren.

Storkveita og jakt på rekorder

Skal du jakte storkveite så anbefaler vi at du legger turen hit på seinsommeren eller tidlig høst. Kveite ellers kan man fange hvor som helst. Seint i juli og til og med tidlig oktober er sjansen størst for storkveita.

Fiskemetoder du typisk kan bruke:

  • Artsfiske
  • Trofefiske/Big fish gaming
  • Surfcating
  • Baitfishing
  • Jigging